Værsågod – arena for skuespillere

svein-tindberg1

med gjest – Svein Tindberg

tirsdag 19. mars kl. 20:00 – gratis inngang

«Værsågod» er et tilbud for skuespillere som ønsker å vise frem arbeidet sitt. Enten det er en monolog man har jobbet med, en scene med flere skuespillere, en enakter eller deler av et stykke. På slutten av visningen vil det være åpent for publikum til å komme med kommentarer, tilbakemeldinger og spørsmål. Dette er en gylden mulighet om man sitter inne med materiale og arbeid som er ferdig, men mangler publikums reaksjoner og tilbakemeldinger.

«Værsågod» er et tiltak for å gi skuespillere en sjanse, gjerne i en etableringsfase, men også for erfarne skuespillere som ønsker å teste ut arbeidet sitt. Samtidig er dette et tilbud for publikummere til å se variert teater og skjulte talenter. Dette er en kveld som er GRATIS både for aktører og publikum.

Aktører som ønsker å være med må sende inn en prosjektbeskrivelse og/eller videodokumentasjon av arbeidet. Dette for at arrangementet skal kunne bli sydd sammen til en kveld som har underholdningsverdi for publikum, og kvalitetssikre at aktørene er seriøse i arbeidet. Vi tilbyr en tom scene(evt. bord/stoler), lys og lyd. Hva man ellers måtte ønske å bringe til scenen må man stå for selv. Det er også åpent og oppfordret til at aktørene selv inviterer de man måtte ønske som publikum. Enten det er venner og familie, eller bransjefolk og castingbyråer.

Har du spørsmål eller ønsker å delta, send en mail til vaersaagod.andrea@gmail.com

«Værsågod» holder til på Cafeteatret. Arrangementet vil finne sted kl 20.00.

Baren er åpen, det samme er scenen!

***Velkommen og værsågod****