Barnas søndag: Teaterworkshop for barn

Velkommen til gratis teater workshop på Cafeteateret med Martemos Teater – passer best for barn 3-10 år, men åpent for alle.

Her vil dere får en mulighet til å oppleve noe av innholdet i teaterkursene «Jungeluniverset»
og «Den fryktløse teaterklanen».

martemos

fra kl. 14:00 – gratis

I Jungeluniverset vil dere blant annet få møte Marte og dragen Spike, apekatten Apos, løven Brakaren, krokodillen Kroko m.fl som tar dere med på en reise i jungelen og sammen med Den fryktløse teaterklanen vil vi også ha fokus på og FOREBYGGE MOBBING der vi vil bruke ulike drama og teaterleker og øvelser for å fremme dette.

Sammen med jungelgjengen er også edderkoppene med og dette insektet vil også være et symbol for Råskap, Kraft, Magi – Frykt-Redd som bidrar til i større grad og ha fokus på uttrykk og følelser og disse kontrastene skal være med på å bygge opp under selvbevisstheten og selvfølelsen.

Gjennom dette skaper vi en fantasirike og viktig verden sammen og jeg vet det blir spennende og gøy, lærerikt og kreativt og ikke minst viktig, så bli med!

Denne dagen gir også muligheter for å se barnas interesse og engasjement til at de ønsker å bli med videre på kurs i Jungeluniverset for barn – det mulighet å bli med på nye kurs jungeluniverset for barn 3-6år fra tirsdag 25. Oktober og Den fryktløse teaterklanen 6-10år (5 åringer kan også ha mulighet å bli med her) med oppstart søndag 16. Oktober, men fortsatt mulighet å bli med etter workshop.

den-fryktlose-teaterklanen-kurs-hosten-2016

barnas_sondag_2016_host_host