«I AM NINA» tilbake i 2017!

I AM NINA

forestilling om den legendariske Nina Simone settes opp igjen i oktober 2017!

nina-favoritter-farge-til-skjerm-2-of-11 nina-favoritter-farge-til-skjerm-3-of-11 nina-favoritter-farge-til-skjerm-6-of-11

Alle forestillinger i høst 2016 var utsolgt og etter kjempe mye etterspørsel kan vi bekrefte at «I AM NINA» spilles igjen på Nordic Black Theatre & Cafeteatret i oktober 2017.  «I AM NINA» blir Nordic Black Theatres 25 års-jubileumsforestilling.

billetter kan kjøpes her: nordicblacktheatre.hoopla.no

Nina Simone har berørt millioner av mennesker over hele kloden siden ’60-tallet. En pianist, en helt enestående og unik sanger, borgerrettighetsforkjemper, mor, kvinne, ikon….Simone betyr mye for mange. Det er godt kjent at hun hadde et vanskelig liv, med mange opp– og nedturer. Gjennom musikk, dans og teater utforsker vi Ninas liv og verden. Hvordan var det å være Nina? Hvilken betydning hadde hennes musikk i sin tid, og hva betyr den for oss i dag?

forestillingen er på engelsk

«I AM NINA» spilles på Nordic Black Theatre & Cafeteatret fra lørdag den 14. oktober 2017

nina2016_orange2b