Frilansprisen 2018

OM PRISEN

Frilansprisen skal hedre en frilansskuespiller som i sin foreløpige karriere og/eller i løpet av det siste året har jobbet målbevisst og variert i sitt skuespillerarbeid, har vist vilje til å videreutvikle seg og fornye sine kunnskaper, har bidratt positivt til frilansmiljøet og som gjerne har gjort en innsats utenom det vanlige for å fremme frilansskuespilleres kår og miljø i Norge.

Prisen ble lansert i 2010, og deles ut årlig av Norsk Skuespillersenter. Den består av et stipend på 10 000,-, samt et diplom spesialdesignet av Linn Ramm Østgaard. Og medfølgende heder og ære, såklart!

HVORDAN VELGES PRISVINNEREN?

Vinneren velges av en jury bestående av fjorårets vinner, leder av Norsk Skuespillerforbund og en representant for Norsk Skuespillersenter.

Alle i feltet kan komme med begrunnede forslag til nominerte. Juryen velger ut 3 finalekandidater, som blir invitert til prisutdelingen på Caféteatret, der vinneren blir annonsert.