«KVINNEN SOM SANG» Fortellingen om Kouame Serebas eventyrlige liv

Nordic Black Theatre & Oslo World presenterer:

Kvinnen Som Sang
1. – 2. november 2019
Billetter – kommer snart

Morten Krogvold
foto: Morten Krogvold

Kvinnen som sang
En Solo forestilling med sang, musik og en personlig historie

Jeg kommer fra en søsken flokk på 11 søsken. Moren min hadde alltid noe å gjøre. Det jeg sitter igjen med nå, er at hun sang. Hun sang alltid hjemme mens hun jobbet og det var det beste jeg viste da jeg var liten. Hun sang ikke nødvendig til oss eller for oss, hun bare sang eller nynnet en sang. Det virket som om hun hadde det bra. Jeg fant trygghet i dette. Denne tryggheten har jeg, ubevisst, vært den skarpeste verktøy jeg har hatt med meg når jeg har reist ut i den store verden.

-Kouame Sereba-

Kouame Sereba har holdt konserter og forestillinger rundt i verden og mer enn 4000 forestillinger bare i Norge i følge Rikskonsertenes register.

Hvem er denne mannen Kouame Sereba? og hvorfor tittelen “Kvinnen som sang” ?

I en alder av 20 år med kun 150 kroner i lomma som utgangspunkt la jeg ut på en reise uten å vite hvor jeg skulle lande. Jeg reist til nabolandet Mali. Fra Mali videre til Niger, Nigeria, Kamerun, Den Sentralafrikanske republikk og videre til Sudan, Egypt, Israel og endelig nesten 4 år etter, tok jeg et fly fra Tel Aviv Israel til Fornebu i Norge.

-Kouame Sereba-

Kouame Sereba: Sang og fortelling

Erik Wøllo: Lyd design

Helga Samset:  Tekstbearbeiding

Cliff A. Moustache: Regi