AVLYST – Kampenjazz: Christian Wallumrød Ensemble Plateslipp

Nordic Black Theatre & Cafeteatret tar en for laget og holder stengt t.o.m. 13. april. 

Vi avlyser alle forestillinger, konserter, private arrangementer og andre publikumsaktiviteter. Dersom du har kjøpt billett gjennom vårt billettsystem på TicketCo vil du snart bli kontaktet og få refundert kjøpet. Dette gjelder også forestillingen «After The Dream» på Den Norske Opera og Ballett. Operaen kontakter publikum angående deres billettkjøp så raskt som mulig.

Vi beklager de ulemper dette medfører.

Søndag 22. mars kl. 20:00

Christian Wallumrød: piano, Eivind Lønning: trompet, Espen Reinertsen: saksofon, Tove Törngren: cello, Per Oddvar Johansen: trommer, vibrafon

Christian Wallumrød Ensemble Plateslipp

Foto Colin Eick

kjøp-billetter-buy-tickets

Christian Wallumrød er en av Norges mest prominente musikere og komponister på den samtidige kunstmusikkscenen, og Christian Wallumrød Ensemble er ett av hans hovedprosjekter. Gjennom 15 år med konsertvirksomhet i Norge, Europa, Japan og USA og seks kritikerroste utgivelser har ensemblet befestet seg som en viktig stemme i norsk musikkliv.

«Jeg vet knapt om noen som har tilført norsk musikkliv mer nyskapt særpreg enn Christian Wallumrød de siste tiårene», skrev en gang Aftenpostens Arild R. Andersen.

Nå kommer ett av de fremste samtidsmusikalske ensemblene for ny musikk i Europa til Kampenjazz igjen. Her bør det bli stinn brakke!

Det aller ypperste av moderne kammerjazz!

 

 

Kampenjazz er en jazzklubb som ble etablert i år 2000, og som holder til i flotte lokaler i Hollendergt. 8 på Grønland i Oslo.Klubben har som mål å gjennomføre jazz – og jazzrelaterte konserter på et høyt kunstnerisk nivå, og vi ønsker å presentere hele spekteret , fra det tradisjonelle til det helt nye innenfor rytmisk improvisert musikk. Hovedvekten av musikken vi ønsker å presentere ligger på ny norsk originaljazz, eller eldre jazz i ny musikalsk drakt.

www.kampenjazz.com