The Norwegians

5.–7. august, 150 kr

“The Norwegians” er en mørk komedie skrevet av C. Denby Swanson. Stykket foregår i Minnesota, USA, og omhandler to norskættede leiemordere (den snille typen) og to av deres klienter. «The Norwegians» belyser temaer som tilhørighet, identitet, kjærlighetssorg, ensomhet og stereotypier på en humoristisk måte og stiller spørsmål som “Hva betyr det egentlig å være norsk?”. Resultatet blir en slags “Alt for Norge” møter norsk krim.

Forestillingen spilles på engelsk, og forestillingene på Cafeteateret vil bli den internasjonale premieren på stykket. 

Medvirkende:
Jonas Kobberdal

Christian Eidem

Hannah Bailey

Nora Lempriere

Regi: 
Payton Jai

ENGLISH

“The Norwegians” is a short, 2-act dramedy by C. Denby Swanson. Set in Minnesota, the play follows two Norwegian-American hitmen (the nice kind!) and their clients. The play tackles themes like identity, ethnic stereotypes, heartbreak and loneliness in a humouristic way, and raises questions like “what does it really mean to be Norwegian?” The result is an extremely odd and hilarious experience, kind of like Scandinavian crime meets the reality show “Alt for Norge”. 

“The Norwegians” will be performed in English, and the performances in Oslo will mark the play’s international premiere.

Actors:

Jonas Kobberdal

Christian Eidem

Hannah Bailey

Nora Lempriere

Director: 

Payton Jai