Siste kubansk konsert i sesongen!

Kubansk kvelder på Innvik!

kubansk konserter sommer 09

kom inn i sommerstemning med Rafael Prado G Trio nesten alle lørdager i juli…

lørdag 4. juli
lørdag 11. juli
lørdag 18. juli
fredag 24. juli
fredag 31. juli

kr 80 – kl. 21.00

Rafael Prado Guitterez – sang, gitar, fløyte

Alexander Fernandez – sang, perkusjon

Kim Koffeld – trompet

Rafael Prado G Trio spiller salsa; tradisjonell cubansk musikk og karibiske rytmer. Buenavista Sosical Club ble kjent verden rundt med tradisjonell cubansk musikk med røtter fra Santiago de Cuba, Rafael kommer fra Trinidad, Cuba og spiller også musikk med røtter fra Trinidad,
Rafael Prado Gutierrez begynte sin musikalske karriere på Cuba i 1970 og har spilt i Habana, Varadero og Trinidad på Cuba, samt i Guatemala og Canada. Han har utdanning som profesjonell musiker med hovedinstrument saksofon og arrangement i kategorien cubansk populærmusikk for orkester og band. Han kom til Norge i 2003, og i 2005 startet han sitt eget band, Eyelé.

Alexander Fernandez kom til Norge i 1997. På Kuba var han vokalist i salsa orkesteret Manolito y Su Trabuco i 7 år.  Han er vokalist, men spiller også perkusjon. Han har gjestesunget med Oscar d´Leon, og med Wylli Chirino i 1999. I Norge har han sunget med La Descarga og trio Cuba Libre. Han er aktuell vokalist for Mambo Compañeros.

Kim Koffeld har spilt i Cuban Connection i 5 år og noen andre latin-konstellasjoner,  bl.a med Rafael. Han spiller trompet i Sandvika storband, i Sounds of the unexpected, samt brukes i diverse blåserekkejobber, f. eks Bazooka Boppers.

rafael-prado-trio-2009