Blås i det – en familiekonsert

Søndag 21 mars inviterer Torshovkorpset til to konserter med tittelen Blås i det – en familiekonsert på kulturbåten Innvik i Oslo. Konsertene avholdes kl 16:00 og 18:00, og er retta mot barn og unge. Programmet inkludere blant annet:

  • Sanger fra Astrid Lindgrens fortellinger om Emil og Pippi, Abbas «Mamma Mia» og selvfølgelig Alexander Rybaks «Fairytale». På den siste har vi fått med folkedanseren Ola Narverud. Ola er norgesmester i lausdans junior fra 2009. Han vil sammen med drilljentene våre danse for oss.
  • Samba og karnevalsstemning med Claudio Latini som skrev «Sambaen er løs» kommer og spiller med oss på konserten. Claudio Latini lanserer i disse dager plate med nettopp den kjente låta «Sambaen er løs».
  • «Skrotorkester», et rytmeorkester der instrumentene er alt fra oljetønner til bildører. Dette er et resultat av et prosjekt vi har hatt den siste tida med slagverker og dirigent Ante Skaug.
  • Axel Hennie som eventyrforteller  og (sammen med noen av musikantene) konferansier.
  • Alex Rosén er også gjest på konserten. Torshovkorpset vil nemlig utnevne han til årets beskyttede. Det innebærer. at han det neste året vil være beskyttet av Torshovkorpset, i motsetning til det som er mer vanlig, å gjøre han til vår høye beskytter.

Torshovkorpset er et korps for psykisk utviklingshemmede barn, ungdom og voksne. Korpset har i dag rundt 70 aktive medlemmer fra 8 til 50 år på blåseinstrumenter, slagverk og drill, og opplever for tida en ny giv med stor tilstrømning av nye, unge musikanter. Konserten viser publikum det musikalske resultatet av denne given. Det nystartede juniorkorpset med 20 medlemmer står sentralt i konserten. Vi vil selvsagt også presentere hovedkorpset, der noen musikanter har spilt i 35 år, slik alle kjenner Torshovkorpset fra tidligere konserter; Fullt trøkk og masse energi!

Velkommen til konsert den 21 mars på kulturbåten Innvik, og velkommen til å følge oss i forberedelsene mot konsert.

For spørsmål kontakt Sigrun Rogstad Gomnæs, dirigent og instruktør i Torshovkorpset.

sigrun.gomnes@gmail.com