Kampenjazz: Søndag 19.februar – Audun Kleive

Søndag 19.februar – Audun Kleive

Audun Kleive trenger overhodet ingen nærmere presentasjon. Som medlem av Rypdals «Chasers», Marilyn Mazurs «Future Song», Jon Balkes «Magnetic North Orchestra», og med sitt eget prosjekt «Generator X» har han sørget for en kraftfull og dynamisk basis for den kollektive musikken som framføres. Han og hans trommespill var og er en svært viktig del av den kollektivt improviserende trioen Jøkleba. På Kampenjazz får vi oppleve Kleives nye prosjekt, hvor han vil formidle sine musikalske ideer om lydidentitet og dynamikk gjennom bruk av flere instrumenter og elektronikk. ” Ved å jobbe innenfor rammer må jeg strekke meg lenger for å tilfredsstille mine krav og behov. Da oppstår nye utfordringer, og jeg lærer mer og mer om grenselandet mellom akustikk og elektronikk”, sier han selv om sin musikk.

Audun Kleive, div. instrumenter og elektronikk

kl. 20:00

kr 150/100