Kampenjazz: Søndag 22. april – Lars Andreas Haug Band

Søndag 22. april – Lars Andreas Haug Band

Vi sier velkommen til en utøvende musiker som har løftet lista for hva det betyr å være jazztubaist flerfoldige meter. Med seg denne gangen har han en sekstett som representerer toppen av det beste. Helge Lien som han har samarbeidet med bl.a. i Tri O’Trang. Frode Haltli, en av verdens fremste samtidsmusikalske akkordeonister, Camilla Haug som kom som et skudd med plata «Noen ganger blått», med Helge Lien Trio bak seg, Gunnar Halle med sin lyriske trompettone og Knut Aalefjær som fra bl.a. Helge Lien Trio og Geir Lysne Listening Ensemble har plassert seg som en fleksibel og lydhør trommeslager for alle anledninger.

Lars Andreas Haug: tuba, Camilla Susann Haug: vokal, Gunnar Halle: trompet, Frode Haltli: akkordeon, Helge Lien: Fender Rhodes, Knut Aalefjær, trommer

kl. 20:00 – kr 150/100