Thea Paulsrud konsert – 20. august

tirsdag 20. august kl 20:00, 250 kr / 170 kr (Student/Honnør)
Dørene åpner kl. 19:00

Facebook-event

Kongsvingerjente, soul-vokalist og låtskriver Thea Paulsrud har en egen evne til å fange publikums hjerter og trigge dansefoten. Med inspirasjoner fra Joni, Janis, Billie og Nina, setter Thea historiefortelling i sentrum og formidler sjelfulle melodier i hjertevarmt samspill med noen av de mest spennende nye utøverne i norsk musikkverden om dagen. 

Nå om dagen spiller vi inn mitt aller første album, og jeg er så gira på å vise fram det vi har laget! I påvente av skiva skal vi spille litt nytt og litt gammelt (fra EP’en jeg har gitt ut før) på Nordic Black Theatre. Vi håper du har lyst til å komme! Let’s get to know each other.

Har med meg stjernelaget
Øyvind Kløve Kjernlie – gitar
Matias Steinnes Christoffersen – piano
Andreas Svabø – bass
Vegard Staum – trommer

SUPPORT: Herman Wildhagen

Foto: Kimm Saatvedt

Jeg har spilt gitar siden jeg var 10 år, og hørte i starten bare på Marilyn Manson. Med årene har jeg bare blitt mykere og mykere, og nå som 31-åring er det beste jeg vet melankolsk singer-songwriter-musikk. Jeg skrev min første sang etter å ha spilt i band med en sanger som utelukkende skrev tekster om damer, alkohol og dop. Da jeg en dag spurte ham om å skrive en låt om noe annet, svarte han flatt «det får du gjøre selv». Da gikk jeg hjem og skrev en låt som bare handlet om damer. Siden den gang har jeg skrevet flere låter, og de siste årene lagt mye tid og krefter ned i det som har formet seg til å bli mitt debutalbum. Dette er nå ferdig, og kommer på nyåret!



Konserten er støttet av Fond For Utøvende Kunstnere.