Frilansfrokost // Hvem er ikke her? Samtale om mangfold i kulturbransjen

fredag 30. august kl 11:00, Gratis

Facebook-event

I anledning Oslo Afro Arts inviterer Creo og Samspill til en panelsamtale med fokus på flerkulturelt mangfold i kulturbransjen, spesielt det norsk-afrikanske perspektivet.

Målet med arrangementet er å belyse viktige spørsmål rundt tilgjengelighet og representasjon innen den store bredden av kunstnere og ulike sjangre vi har her i landet.

Mer info kommer. Følg med!

Medvirkende:

Gabrielle Solaké Graatrud (moderator)

Frilansjournalist som har dekket kulturbransjen i mer enn 20 år, og de siste 9 årene har vært bokreporter og skrevet forfatterintervjuer for Dagbladet og Dagbladet Bok. Leverte i 2023 en master i organisasjon og ledelse ved NTNU om fremtidens arbeidsliv, og har de siste årene i tillegg skrevet om karriere, ledelse og kunstig intelligens for Teknisk Ukeblad media / Digi.no. Har laget den prisnominerte, fortellende podkasten «Min mystiske venninne», og har tidligere også vært kommunikasjonsrådgiver, blant annet for Aschehoug forlag. Gabrielle var tekstforfatter i Kulturdirektoratets utgivelse for å synliggjøre norsk-afrikaneres bidrag til kunst- og kulturlivet.

Info om paneldeltagere kommer snart!