LILLE BOTSEN // Sommerteater med Teaterhøgskolen – 27. juli

lørdag 27. juli kl 13:00, Gratis

OBS! Spilles ute i Botsparken på Grønland.

I sommer spiller andreklasse på teaterhøgskolen for 50. gang sommerteater for barn i Frognerparken. Etter 60 forestillinger i Frognerparken avslutter vi perioden utenfor Botsen 27. juli kl 13.00.

Her spiller vi en litt annen versjon av forestillingen for de som ønsker å se. Forestillingen passer perfekt for familier med barn mellom 4-6 år, men vi vet at både store og små vil kose seg med vår fargerike, musikalske og morsomme tolkning av «Trollmannen fra Oz». Forestillingen handler om Dorothy som føler seg litt alene og annerledes. Hun kommer til det fargerike og unike Oz og føler seg endelig på rett sted, men i Oz lurer det mange farer. 

LILLE BOTSEN
Velkommen til sommersesongen med Lille Botsen på Grønland!

8. juni – 13. september, Botsparken på Grønland.

Endelig er det klart for en sprudlende Lille Botsen-sesong! Hver lørdag og søndag kl. 13 presenterer vi musikk, teater, sirkus og annen gratis underholdning for barn og unge i Botsparken tett på fengselsmuren, midt på Grønland. Vi startet dette utendørskonseptet under korona med stor suksess og har siden gjennomført arrangementer for barn og unge hver vår-og sommersesong. Ved dårlig vær er det en mulighet å flytte arrangementene inn på Nordic Black Theatre, Hollendergata 8. Følg med på Facebook og Instagram.

Om Slipp Botsen Fri prosjektet
Vi ønsker å ta i bruk det gamle fengselet Botsen og skape et kulturhus, en kulturmuskel på Grønland. Botsen har et unikt potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

Lille Botsen er støttet med bomiljøtilskudd fra Oslo indre øst-satsingen og Bylivstilskudd  fra Oslo Kommune Sparebankstiftelsen og er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.

https://www.botsen.no/