Opera for barn // Sangeren som ingen kunne målbinde

8.–11. august, Gratis, husk å hente ut fribilletter

Billettene slippes 5. august kl. 12:00.

Facebook-event

Operaforestilling for barn

Et kongerike plages av en sanger som alltid må stå fremst på scenen. Hennes høye toner går alle innbyggerne på nervene, og bristepunktet er nådd. Noen må få henne ned fra den høye tronen sin. Alle naboene har prøvd, men til ingen nytte. En mislykket sirkustropp er klar for å ta på seg nye oppdrag og tenker seg klar for oppgaven, men vet de hva de har begitt seg ut på?

Medvirkende:

Oda Nysæter
Helena Hedman
Ema Delač
Filip Natanael Håkestad 
Harald Ramm Haugland

I samarbeid med Operahøgskolen og Nordic Black Theatre 
Med støtte av Sparebankstiftelsen DNB


Visninger

8.08 -kl. 11, kl. 13 (AKS- invitasjons basert)

9.08 -kl. 11, kl. 13 (AKS- invitasjons basert)

10.08 -kl. 11, kl. 13 (åpne)

11.08 -kl. 13, kl. 15, kl. 18 (åpne)

Dørene åpner en halv time før.

Velkommen!

LILLE BOTSEN
Velkommen til sommersesongen med Lille Botsen på Grønland!

8. juni – 13. september, Botsparken på Grønland.

Endelig er det klart for en sprudlende Lille Botsen-sesong! Hver lørdag og søndag kl. 13 presenterer vi musikk, teater, sirkus og annen gratis underholdning for barn og unge i Botsparken tett på fengselsmuren, midt på Grønland. Vi startet dette utendørskonseptet under korona med stor suksess og har siden gjennomført arrangementer for barn og unge hver vår-og sommersesong. Ved dårlig vær er det en mulighet å flytte arrangementene inn på Nordic Black Theatre, Hollendergata 8. Følg med på Facebook og Instagram.

Om Slipp Botsen Fri prosjektet
Vi ønsker å ta i bruk det gamle fengselet Botsen og skape et kulturhus, en kulturmuskel på Grønland. Botsen har et unikt potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

Lille Botsen er støttet med bomiljøtilskudd fra Oslo indre øst-satsingen og Bylivstilskudd  fra Oslo Kommune Sparebankstiftelsen og er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.

https://www.botsen.no/