LILLE BOTSEN // Verdensfolk: Verdensbarn på Grønland – 18. august

søndag 18. august kl 12:00, Gratis

Ute i Botsparken

Facebook-event

Gled dere til en barne- og familievennlig kulturdag i Botsparken 18. august! Verdensfolk utvider Verdensbarn til Grønland i samarbeid med Nordic Black Theater og Slipp Botsen Fri.

Obs! Programmet kan flyttes til Nordic Black Theater hvis været ikke tillater et utendørsarrangement i parken

Kl. 12:00

Popcorn + ansiktsmaling + ballongartist

Barna kan oppleve ansiktsmaling i ulike temaer – fra superhelter til fantasifigurer. I tillegg lager vår ballongartist fantastiske dyrefigurer som barna kan ta med hjem. En dag fylt med kreativitet, moro og magiske minner! + POPCORN!

Kl. 13:00

Stjernefangst – en nysirkus forestilling med levende musikk

Hvor langt er det til stjernene?
Kan vi noen gang fange en?

Gjennom teater, sirkus og levende musikk forteller utøverne om en lidenskapelig stjerneforsker som blir forelsket i stjerne.

Forestillingen foregår i kosmos blant stjernene, og hovedtema er menneskenes forhold til ønsker og drømmer. Barna får komme med innspill og bidra aktivt til å forme historien.

Katarzyna Sanak og Louis «Milo» Poisot er en polsk-fransk duo, som i sitt kunstneriske arbeid blander musikkferdigheter med nysirkus og fysisk teater.

Kl. 14:00

Sultanens sønn

Den kjente sjøfarerfamilien Crovetto blir invitert til Sultanens rike. Langt utpå havet
oppdager de at den yngste gutten, Pancho Crovetto, har gjemt seg med i lasten, og han blir derfor med til Sultanens rike.

Under et besøk hos Sultanen, blir lille Pancho nysgjerrig på Sultanens Sønn, Al-Aziz, som ser ut til å skjule på en hemmelighet. Lille Pancho bestemmer seg for å finne ut hva slags hemmelighet Al-Aziz skjuler.

Forestillingen starter som en fortellerstund før en magisk glasskule og arabisk musikk bringer oss til tidspunktet der disse 2 karakterene møtes.

Verdensfolk arrangerer Verdensbarn på Grønland i samarbeid med Nordic Black Theater, Tøyen frivilligsentral og Grønland frivilligsentral.


LILLE BOTSEN
Velkommen til sommersesongen med Lille Botsen på Grønland!

8. juni – 13. september, Botsparken på Grønland.

Endelig er det klart for en sprudlende Lille Botsen-sesong! Hver lørdag og søndag kl. 13 presenterer vi musikk, teater, sirkus og annen gratis underholdning for barn og unge i Botsparken tett på fengselsmuren, midt på Grønland. Vi startet dette utendørskonseptet under korona med stor suksess og har siden gjennomført arrangementer for barn og unge hver vår-og sommersesong. Ved dårlig vær er det en mulighet å flytte arrangementene inn på Nordic Black Theatre, Hollendergata 8. Følg med på Facebook og Instagram.

Om Slipp Botsen Fri prosjektet
Vi ønsker å ta i bruk det gamle fengselet Botsen og skape et kulturhus, en kulturmuskel på Grønland. Botsen har et unikt potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

Lille Botsen er støttet med bomiljøtilskudd fra Oslo indre øst-satsingen og Bylivstilskudd  fra Oslo Kommune Sparebankstiftelsen og er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.

https://www.botsen.no