Nordic Black Theatrer Ungdomsteater

Nordic Black Theatrer Ungdomsteater er en teatergruppe for ungdom mellom 13 og 18 år. Vi er en flerkulturell og mangfoldig teatergruppe med kjerne på Grønnland, og tilbudet er gratis. Nordic Black Ungdom skaper samfunnsaktuelt teater av og for ungdom. Vi jobber med improvisasjon, skuespillerteknikk, stemmearbeid og tekstbehandling.

Ungdomsgruppa øver hver torsdag fra kl 17.00 – 19.00 på Caféteatret på Grønland, Hollendergata 8. Hvert år jobber vi frem en forestilling som skal spilles Cafétetaret og på Vega Scene i forbindelse med OsloUng festivalen.

Nordic Black Ungdom ble opprettet av Mine Nilay Yalcin i 2006 og har mange ganger deltatt på teaterfestivaler for ungdom som Rampelysfestivalen på Black Box Teater, OsloUng på Vega Scene og DUS – Den Unge Scenen ved Det Norske Teatret.

KONTAKT

Har du spilt teater før, eller har du lyst til å prøve noe nytt? Nordic Black Ungdom er åpent for alle som har lyst til å spille teater! For mer informasjon og påmelding til audition, ta kontakt med instruktør Giulia Hellesdatter Roi på giulia1702@hotmail.com

Kortfilmen «Det er lett å være levende» (Giulia Roi, 2021) :