Verdensbarn: Ettermiddagskonsert med Moradokmai – 4. oktober

fredag 4. oktober kl 18:00, Gratis
Dørene åpner kl. 17:00

Facebook-event

Verdensfolk har gleden av å lansere en ny konsertopplevelse for barn og barnefamilier, nemlig VERDENSBARN ETTERMIDDAGSKONSERT.

Dette blir en forestilling og konsert der barn og barnefamilier kan oppleve en ettermiddagskonsert på Nordic Black Theater. Konserten har gjester helt fra Thailand! 

Om forestillingen:

«The Almost Tragedy of Sudsakorn og Macbeth»

Med utallige underverker og fristelser rundt ham på reisen, hvordan kan Sudsakorn motstå trangen til å utforske? Og når han uventet møter Macbeth, en svært usannsynlig følgesvenn, hvilke nye eventyr venter ham da?

Finn ut i «The Almost Tragedy of Sudsakorn og Macbeth.»

Å trekke paralleller mellom Sudsakorn, en figur fra Thailands episke fortelling Phra Aphai Mani, og Macbeth kan fungere som en bro, som inviterer internasjonale publikum til å sette pris på det universelle i temaene som utforskes i disse klassiske verkene.

Om MORADOKMAI

Moradokmai Theatre Community og Homeschool er en ideell og selvstendig organisasjon under Kumut Chandruang Foundation. Teatret har en langvarig historie på over 30 år, og det ble etablert som et teaterfellesskap og hjemmeskole i 2005 av Kru Chang – Janaprakal Chandruang: en dramatiker og thailandsk nasjonal kunstner. Som navnet antyder, er dette teaterfellesskapet unikt i sitt slag.

Moradokmai, «Den nye arven», oppmuntrer sine studenter til å dyrke arven fra tradisjonell opplæring, samtidig som de finner balansen med moderne pedagogikk. Skolen består av 35 studenter og tilbyr opplæring i:

• THAILANDSK KLASSISK DANS
• THAILANDSK KLASSISK MUSIKK
• JAZZ
• BLUES
• RAP
• HIP-HOP, samt thailandsk og moderne teater.

Siden 2007 har Morodokmai tatt sine unge kunstnere med til utlandet for å opptre på en rekke festivaler og delta på konferanser innen scenekunst. Før koronaviruspandemien hadde Moradokmai reist til Skandinavia hvert år for å samle inn penger for å bygge opp fellesskapet og skape en lysere fremtid for sine studenter.

Vi gleder oss til å se deg der!

Arrangementet er i samarbeid med Nordic Black Theater.