Konsert // Kristin Dahl

torsdag 31. oktober kl 20:00, 230 kr / 160 kr (Student)
Dørene åpner kl. 19:00

Facebook-event

www.kristindahlmusic.com

Kristin Dahl kickstarter høsten med en etterlengtet konsert i storbyen!

Kristin Dahl (31) spiller en herlig musikalsk blanding av soul og R&B, og hennes varme og mektige vokal fyller et hvert rom. Hun har lenge befunnet seg rett under verdens musikalske overflate, startet tidlig med klassisk musikk, men fikk sin store åpenbaring for rytmisk musikk når hun hørte Destiny’s Child for aller første gang. Senere har hun latt seg inspirere av legender som Aretha Franklin, samt moderne artister og band som SAULT, Snoh Aalegra, Alabama Shakes og Noora Noor. 

Som artist og låtskriver har Kristin Dahl tidligere turnert med band rundt om i Norge, vært gjesteartist på turné med Adam Douglas, korist for TORA DAA, spilt konsert i Danmark og Polen og har blant annet vært oppvarmingsnummer for vokalisten i Led Zeppelin, Robert Plant. Det går for tiden varmt i studio når hun nå spiller inn sitt andre album, og vil på denne konserten vise frem mye ny, frisk og deilig musikk. 

Etter sin releasekonsert i en nesten fullsatt sal i Langhuset på SALT Scene i Oslo, er hun nå klar for en ny, etterlengtet konsert i storbyen. Med hennes kraftfulle stemme blir en rytmisk blanding av soul, blues og R&B knyttet sammen til storslått og egenartet musikk, og sammen med bandmusikere fra øverste hylle lover Dahl en konsertopplevelse du kommer til å huske i lang tid fremover. Velkommen!

Bandet: 

Kristin Dahl

Ruben Dalen

Jørgen Kasbo

Ørjan Lægreid

Øystein Heide Aadland

Malin Byberg

Klara Høeg

Foto: André Brenni