Værsågod og Oslo Fri teaterfestival – 15. oktober

tirsdag 15. oktober kl 20:00, Gratis
Dørene åpner kl. 19:00

Facebook-event

Møt opp på Nordic Black Theatre og Cafeteatret 15.oktober for godt selskap og god delekultur! Vi lover deg et variert og fint program med flinke skuespillere, god stemning og masse kjærlighet og glede.

Denne gangen samarbeider vi med Oslo Fri Teaterfestival. Som deltager får du tilgang på øvingsrom i forkant og mulighet til å bli kjent med mange nye mennesker samt se forestillinger.

Tema er: Åpen klasse

Utvikler du noe eget, jobber med noe for barn, unge, voksne eller kanskje noe som skal inn i Den Kulturelle skolesekken? Jobber du med sang, eller et fysisk teater uttrykk?

Denne kvelden er noe for deg uansett hva du holder på med! Vi ønsker alle kunstneriske utrykk velkommen, så lenge skuespilleren er i fokus.

Vi inviterer inn en faglig veileder med et bredt spekter av erfaringer slik at du kan få den tilbakemeldingen du trenger for å ta ditt arbeid videre til neste steg.

Lyst til å stå på Værsågodscenen?
Søk om plass i programmet på vår hjemmeside: www.vsgod.no

Hva er Værsågod?
Det er et tilbud for profesjonelle skuespillere som ønsker å vise frem arbeidet sitt.
På slutten av visningen vil det være åpent for at publikum og faglig veileder kan komme med kommentarer, konstruktive tilbakemeldinger og spørsmål.
Faglig veileder er en veletablerte skuespillere som deler av sin erfaring og kompetanse for å kunne hjelpe kollegaer videre i sitt arbeid.

Kveldens faglige veileder:

Ine Mare Wilmann

Ine Marie er en prisvinnende skuespiller utdannet ved KHiO som jobber mye innen teater og TV/film. Du har trolig sett henne TV-seriene Furia og Exit, samt storfilmene Troll og Krigsseileren.

For spillefilmen De Nærmeste (2015) ble hun tildelt Kritikerprisen og Amandaprisen for «Beste kvinnelige skuespiller», og for tittelrollen i spillefilmen SONJA (2019) ble hun nominert til Amandaprisen.

Teaterarbeider inkluderer den kritikerroste monologforestillingen Og nå: VERDEN på Trikkestallen, Shakespeare in Love på Nationaltheatret og tittelrollen i Anne Frank på Den Nationale Scene.

Hun har også vært med å utvikle flere prosjekter i det frie feltet, bl.a. Lykkelig til alle mine dagers ende med Sara Li Stenrud på Black Box teater, Det kosmiske manifest av og med Helgebostad/Wilmann/Vik på Teaterfestivalen i Fjaler, Happy Happy Love med Treverket på Brageteatret, samt flere prosjekter med Fjerde Klasse Produksjoner.

Kveldens aktører:
Åpent for påmeldinger

Kvelden ledes av:
Andrea Therese og Andrea Wasrud

I samarbeid med Oslo Fri teaterfestival, Nordic Black Theatre og Norsk Skuespillersenteret. En ekstra takk til Kulturrådet denne høsten!