Turneavslutning for The Freedom Theatre mandag 2. september kl 19.00

mandag 2. september kl 19:00, Gratis
Dørene åpner kl. 18:00

Facebook-event

Møt The Freedom Theatres studenter og kunstneriske leder Ahmed Tobasi før de reiser hjem til Jenin.

Mandag 2.september kl 19.00 inviterer vi til turneavslutning for The Freedom Theatre. De reiser hjem til Palestina og Jenin tirsdag.

Men tanke på den pågående invasjonen på Vestbredden lengter naturlig nok studentene etter å komme hjem til familien. Vi deler deres bekymring for situasjonen. Våre tanker og medfølelse går også til familiene som har mistet en av sine kjære.

Men mandag kveld vil vi fokusere på lyset, kjærligheten og håpet – for vi står sammen midt i mørket. Og vi gir ikke opp kampen for frihet og likeverd. The Freedom Theatres studenter og kunstneriske leder er kveldens æresgjester.

Med kveldens program ønsker vi å hedre dem.

Blant andre kommer stortingsrepresentant Hege Bae Nyholdt (Rødt), som vil tale om nominasjonen av The Freedom Theatre til Nobels fredspris, det blir relansering av oppropet med krav om å løslate teatrets daglige leder Mustafa Sheta (i administrativ varetekt siden desember 23) ved Norske dansekunstnere og Norsk skuespillerforbund, lansering av nytt opprop med krav om å endre UDIs regelverk frontet av Safemuse og Freemuse, oppdatering angående det tekniske utstyret donert av Det norske teatret og Den norske opera og ballett som skal leveres til teatret ved Vibeke Harper og Kyrre Hellum, og Oslos biskop Kari Veiteberg gir en hilsen til teatret.

Scenekunstner og musiker Shwan Wahed spiller oud, og det blir flere kunstneriske innslag og overraskelser.


Arrangementet er gratis og vi serverer suppe.
Arrangør Nordic Black Theatre & Cafeteatret og Vibeke Harper Pax