SLIPPFEST FOR Z PÅ INNVIK

SLIPPFEST FOR Z PÅ INNVIK
Den nyeste utgaven av Z filmtidsskrift handler ikke om aktuelle kinofilmer eller hva som gis ut på dvd denne uka. Men det handler om filmen i dag.

Onsdag 3. juni blir det slippfest.

Z: FILM09 prøver å trekke de litt større linjene, og se på tendenser i verdensfilmen akkurat nå. Z har tegnet filmens verdenskart som viser hvor de kreative kraftsentrene i verden befinner seg anno 2009, og tar pulsen på indisk film, meksikansk film, og den amerikanske filmen i utkanten av Hollywood-systemet. Blant bidragsyterne finner du to av verdens mest lesbare og respekterte filmskribenter, amerikanske Jonathan Rosenbaum og danske Christian Braad Thomsen. Gjesteredaktør er cinemateketleder Jan Langlo. I mai og juni får du også bladet gratis i Filmbutikken ved kjøp av norsk kortfilm-DVD, gjennom kampanje på Platekompaniet og som deltaker på Kortfilmfestivalen i Grimstad. For abonnement, se http://www.znett.com/

Onsdag 3. juni kl. 18:00 blir det slippfest på teaterbåten MS Innvik. Det blir hyggelige priser på voksenbrus og mulighet til å vinne DVD-pakke med norske kortfilmer og Arthaus-klassikere. Velkommen!

zlogo