ÖNskekvist – avslutningskonsert

ÖNskekvist – avslutningskonsert: Unge, fremadstormende musikere fra Østerrike og Norge spiller fri improvisert musikk

lørdag 8. august kl. 21:00 på Innvik

ÖNskekvist er et utvekslingsprosjekt mellom SNIM – Spontant Nettverk for improvisert musikk (http://snim.klingt.org) fra Wien og unge musikere fra Oslo. Den musikalske spennvidden strekker seg fra metall til klassisk. Fra 3. til 8. august blir det flere konserter. Dessuten musikk-workshops, diskusjoner og jam-sessions på teaterbåten Innvik og ungdomskulturhuset X-Ray. Litt informasjon om prosjektuka finner du på www.x-rayukh.no.

Ukens program:

mandag 3. aug: velkomstkonsert kl.20 på Innvik

tirsdag 4. aug: metal i skogen kl. 20 ved Sognsvann

onsdag 5. aug: åpen jamsession kl. 20 på Innvik

torsdag 6. aug: åpen jamsession kl. 20 på Innvik

lørdag 8. aug: avslutningskonsert kl. 21 på Innvik

søndag 9. aug: konsert dialog kl. 17.30 på NMH, Levinsalen

De som er med:

Bernhard Schöberl – gitar, Manon Bancsich – piano, Gabriele Drab – blokkfløyte, Katrin Hauk – blokkfløyte, Daniel Lercher – laptop, Meike Melinz – fløyte, Olga Schevtsova – piano, Stefanie Neuhuber – blokkfløyte og saxofon, Anthony Lebe – gitar og stemme, Rudolf Terland Bjørnerem – gitar, Guro Moe – bass, Håvard Skaset – gitar, Frøydis Dahlø – fløyte, Max Engvik – gitar, Inga Magrete Aas – bass, Andreas Wærholm – gitar, Agnes Hvizdalek – stemme

Mer informasjon: http://snim.klingt.org/oenskekvist.html
Billetter: gratis