STUDIO LIVE & JABAMAN – World Café konsert

WORLD CAFÉ – World Music & World Food

STUDIOLIVE & JABAMAN

fredag 28. august
på teaterbåten MS Innvik
mat fra 18.00 – 20.00
dørene åpner: kl. 20.00
konsert start: kl. 21.00

inngang: kr 100 – gratis for medlemmer av Samspill

etterfest med Kingstone – Selecta Harmony & Dominic Reuben

studiolivejabaman

Om Studio Live

Etter nesten 10 år i klubb-bransjen, har gutta i”I love you studio” (studioet bak Barongsai/ Revolver Bar) satt sammen et reggae-band som sparker mer enn de fleste rockebanda.  StudioLive er møtet mellom reggae-elskende instrumentalister/ produsenter, og noen av Norges fremste mc’s.  Bandet ble stiftet for litt over et år siden, men har allerede markert seg som kanskje det viktigste bandet på den norske reggae-scenen.

Om Jabaman

As the MC of the reggae sound system Curfew Steppas Sound, has Jabaman (20) from Norway/Germany received massive attention from the Norwegian reggae crowd. With guest performances on the singles: «Beautiful» (feat Kingsley Anowi), «She want»( feat Stella Mwangi) and «Arrows of the mind» (feat One People & Ras Derajah) has Jabaman also become a household name around Norway. In 2008/09 he had over 50 live performances including: Carib Music Fest, Summersplash, Bergen Reggae Festival, Horten’s Festival, Extreme Sport Festival at Voss, Maane Festival, Mela Festival and landed a 3rd place in the European Reggae Contest. Topping it all with 2 separate Poland Tours, Jabaman is with out a doubt Norway’s new reggae artist nr. 1. Jabaman is signed to Studio Live Entertainment so check out his new single “Row This Boat” with “One More Time” on the B-side.

http://www.myspace.com/jabamanmusic
http://www.myspace.com/studioliveriddims

konsert er presentert av SAMSPILL INTERNATIONAL MUSIC NETWORK

www.samspillweb.no