world beats konsert – Sonora Cimarron

SONORA CIMARRON

22.11.2009

Dørene åpnes kl.19.00
Konsertstart kl.20.00
Pris: kr.100
(Gratis for Samspillsmedlemmer)

urban_world_sonoracimarron

Sonora Cimarrón er et solid og veletablert salsa-band i Norge. Deltagerne er erfarne musikere fra flere land i latin-amerika, Norge og Australia. Bandet spiller mest egenkomponerte låter og noen håndplukkede klassikere fra newyorican golden era. Dette i tillegg til særs dynamiske arrangementer, mye energi på scenen og spennende soloer fra dyktige instrumentalister gjør Sonora Cimarrón til et unikt Afro-Latin Salsa Band, som tilpasser seg et bredt publikum, både de som liker å danse til heftige ’salsa grooves’ og de som liker klassisk akustisk latin jazz. Sonora Cimarrón skal slippe sin debut-CD neste år men opplev allerede deres nye låter på scenen på 22. november!

Besetning:

Tito Guevara: band leder, congas, sang

Vidar Bråthen: Trombone, music consultant, transkriptør

Torkild Sannes: Kontrabass, transkriptør

Bladimir Viloria: lead sang

Joel Ortega: bongo, sang

Ola Rokkones: saksofon

Larri Preciado: piano, sang ( Ecuador )

Edson Perea: Lead vocals (Colombia )

World Beats konsertserien er utviklet av Samspill international music network.

Mer info: www.samspillweb.no

sonora-cimarron-web-flyers