Fakirskolens siste eksamen

sisteeksamen-plakat

FakirSkolens Siste Eksamen er den avsluttende forestillingen i Pain Solutions sideshowtriologi.

Forestillingen spilles på MS Innvik 17., 18., 19. og 20. desember kl. 20.00

FakirSkolens Siste Eksamen er den avsluttende forestillingen i Pain Solutions sideshowtriologi.  Rammen er den samme som tidligere (FakirSkolens Eksamen (2007) og FakirSkolens Eksamen 2 (2008)), men innholdet er nytt. De som har sett FakirSkolens tidligere Eksamener vil se elevenes utvikling gjennom det tre-årige skoleprosjektet, og vil igjen få anledning til å se Pain Solution presentere et moderne sideshow med nyskapende tolkninger av klassiske sideshow acts. De som ennå ikke har sett Pain Solution eller FakirSkolen bør benytte anledningen til å komme og se!

Forestillingen ledes av The HeadMaster. Han presenterer sine elever; The Maniac og The Princess of Scars som i henhold til pensum kommer opp til eksamen og må presentere sine ferdigheter for rektor og publikum.

FakirSkolens Siste Eksamen er en annerledes teaterforestilling som med humor og eleganse presenterer imponerende ferdigheter i en scenisk ramme. Realityaspektet fremkommer ennå sterkere i denne produksjonen enn i de forgående, og FakirSkoleprosjektet oppsummeres med fokus på aktørenes biografi som utgangspunkt for karakterene og den enkeltes utbytte av skolegangen.

Forestillingen spilles på MS Innvik 17., 18., 19. og 20. desember kl. 20.00

Billetter: 150,-/100,- kjøpes i døra.

Forsalg på Pinpoint Piercing fra 1. desember eller reserver billetter ved å sende sms til 952 56 673.

Medvirkende: Håvve Fjell, Morten Narverud og Marte Maritdatter

Manus og regi: Håvve Fjell

Produsent: Vilde Broen

Lys: Paulucci Araujo-Bakke

Lyd: Hannah Gulden