ARY MORAIS (Kape Verde) World Beats konsert!

samspill & nordic black theatre presenterer:

Ary Morais & band

ary

WORLD BEATS KONSERT

lørdag 6. feb

dørene åpner kl. 20.00 – konsert 21.30

kr 100 – gratis for medlemmer av Samspill


Kapp Verde har i musikalsk sammenheng vært mest kjent i Skandinavia for barfotdivaen Césaria Évora, men øya kan skilte med mange nye og fremadstormende unge artister.Sanger Ary Morais kommer fra idylliske Kapp Verde, men de siste 14 årene har han bodd i det litt kaldere Oslo. Han blander tilgjengelig tradisjonell og moderne musikk på en humoristisk måte, og presenterer stiler som Coladera, Morna, Funana, Batuque og Tabanca. Musikken er engasjerende og følelsesladet.

Etter noen flotte konserter i Oslo World Music Festival 2009 og Planeta Festival i Gøteborg Sverige er Bandet igjen på turné i Norge og Danmark fra 4 til 13 februar. Hensikt er videre markedsføring av CDen, samt bandet og musikken fra Kapp Verde.

Møt varm musikk fra Kapp Verde!

ary-morais-flyers-web

Ary Morais – Sang
Tumis Morais – Bass
Manuel de Candinho – Akustik Gitar
Aniceto Soares – Piano
Bidjoy Silva – Ukelele
Anildo Cruz – Trommer

www.samspillweb.no

YouTube
arymorais1 has shared a video with you on YouTube:

YouTube
arymorais1 has shared a video with you on YouTube:

World Music, Cape Verde