FRANKOFONIFESTIVALEN

Film og musikk under FRANKOFONIfestivalen på MS Innvik

onsdag 3. mars
Rencontres croisées – Crossing Dates
regi: Anca Damian
2008, 100min.
rumensk / tekstet på engelsk
+ smaksprøver fra Romania

crossing-roads

Tre svært ulike personer forenes gjennom et fengsel. I fengselet er det en voldelig kriminell som ligner på en kjent
programleder på radio. Ute sliter en nylig frigitt innsatt med å venne seg til sitt nye liv. Og så er det fengselsdirektøren som er på en konferanse med en av sine tidligere flammer. Deres historier knyttes sammen og hver av deres handlinger påvirker de andres liv, uten at de vet det. Når man møter noen, møter man seg selv. Hver dag møtes mennesker og deres veier og skjebner krysses. Tre fortellinger som delvis er sanne.

kl. 19.30 – kr 50

logo_frankofoni_2010

www.france.no