NATTKONGERIKET

nattkonge-9

Teatergruppen Institusjonen presenterer
NATTKONGERIKET
en myk forestilling.

billettpriser : Barn 50.- Voksen 100.-

Lille Rudolph er blitt veldig veldig syk. Han må ligge i sengen sin for å bli frisk. Men en kveld hender det noe merkelig. En rar mann med krone og en rar dame som ligner på en hest kommer på besøk, drømmer han eller er det helt sant?

Mannen som utgir seg for å være nattkongen vil ta med seg Rudolph til Nattkongeriket, søvnens og drømmenes land. Der, hvor det ikke finnes et kjedelig øyeblikk. De begir seg ut på en reise som skal bli langt fra kjedelig, og Rudolph får møte akkurat det han alltid har drømt om; ekte sjørøvere. Men er det så lurt å ta kontakt med sjørøvere, og hva skjer i nattkongeriket nå sjørøverne kommer?

Nattkongeriket er en barneforestilling for barn i alle aldre, den er myk, spennede og morsom på en gang.

Skuespillere: Renata Aleksejunaite, Mine Nilay Yalcin, Taro Vestøl Cooper, Lars Yesmir Bingen

Forestillingen blir spilt på MSINNVIK på Langkaia i Bjørvika

billettpriser : Barn 50.- Voksen 100.-