Volund – 24. og 25. august

Cazparatoyhart’s livingroom presenterer forestillingen «Volund».

Regi: Izumi Ashizawa

Tirsdag 24. og Onsdag 25. August kl. 20.00

Regi: Izumi Ashizawa

Utøvere: Renata Aleksejunaite
Caroline Jacobsen
Izumi Ashizawa

Lys: Ole Jørgen Løvås

«Volund» kvadet fra den eldre Edda er kjent for historier spekket med mord, bortføring, forræderi, og brutal hevn, men også magi og kjærlighet.
Gruppen presenterer et unikt teaterspråk basert på elementer fra japanske teaterteknikker, zen filosofi og norrøn mytologi. Forestillingen ønsker å favne et bredt publikum med ulik språk tradisjon fra 10 – 107 år!

Regissøren I. Ashizawa er bosatt i Washington og har i en årrekke undervist i fysiske teaterteknikker fra japansk tradisjonelt Noh teater, Kabuki og Suzuki metoder. Dette i kombinasjon med asiatisk kampsport og Grotowski teknikker. Hun har i de senere år spesialisert seg på re-fortelling av gammel mytologi fra ulike land. Der i blant Iran, Romania, Island etc.
(se izumiashizawa.com)

Billetter 150,- kr/ voksne
75,- kr/ barn.