Etter 9 fantastiske år går vi i land

Etter 9 års drift, uten negative hendelser av noe art, fikk vi i slutten av mai store begrensninger i bruken av båten pålagt av brannvesenet. Bed&breakfast ble stengt og teatersalen fikk store begrensninger på antall publlikum. Kafeen har riktignok vært åpen. Båtens maksimalbelastning er i dag på 80 mennesker. Det er mindre enn 40 % av hva båten kunne ta når den vår i ordinær drift som teaterskip.

Brannvesenet krever omfattende arbeider før de aksepterer kafe- og teaterdrift. Disse investeringene blir for store for oss å bære. Og vi stenger. Og går i land.

100 000 publikummere
I de eventyrlige 9 årene MS Innvik har ligget i Bjørvika har mer en 100 000 publikummere vært innom, det har vært mer en 30 000.- overnattinger, minst 1500 forestillinger, konserter, og andre publikums arrangementer og ikke minst er et formidabelt antall lammeburgere, fiskesupper, vårruller og vafler har blitt spist. Og billige halvlitre drukket.

Nytt sted – Ny scene
Det er vemodig å forlate skuta. Vi har lagt ned mye med hjertet i henne. Vi – Nordic Black Theatre – går i land. Innviks artcrew skal fortsatt produsere egne forestillinger, andres forestillinger, konserter, Reggeaparty´s, Open Expression……… Vi vet ikke hvor – men hjertelig velkommen når vi er igang der ny scene etableres.

Lykke til i Drøbak
Nå fortsetter en «mindre» Innvik ved kai i Drøbak. Vi fryder oss over at noen livet til skuta ikke er slutt. Vi kjøpte skuta for 9 år siden. Vi har hatt 9 utrolige år på utsiden av, men også på innsiden av, mange regelverk. Uten øvrighetas (Oslo kommunes etater og andre aktører) rause anerkjennelse, hadde det ikke vært mulig). Det er flott at noen drar skuta videre og denne gang som flerbrukskirke og scene på ferjekaia i Drøbakk.

Bruk tiden godt
Innvik serverer og produserer på Langkaia frem til slutten av oktober. Bruk tida godt!!!!