Barrokkanene med Rachel Podger – 8. feb

Brandenburgermeny 4 x 3

Leder og solist: Rachel Podger
Cembalosolist: Christian Kjos
Fløytesolist: Torun Kirby Torby

• Søndag 6/2 kl. 1900: ARENA i Moss

• Tirsdag 8/2 kl. 1930: CAFETEATRET i Oslo

Onsdag 9/2 kl. 1900: DRAMMENS TEATER


Johann Sebastian Bach:
Brandenburgerkonsert nr.5 i D-dur, BWV 1050
Fiolinkonsert i g-moll, BWV 1056
Georg Phillipp Telemann:
Ouverture i B-dur fra “Tafelmusik”

Rachel Podger en av Europas fremste barokkfiolinister, har tidligere vært leder av English Concert, Gabrieli Consort, The Palladian Ensemble og Florilegium. Nå er hun fast gjesteleder for Orchestra of the Age of Enlightenment. I tillegg har hun en aktiv karrière som solist og kammermusiker over hele Europa og har utallige plateinnspillinger på samvittigheten. Hun er professor i barokkfiolin ved Guildhall School of Music & Drama og Royal Welsh College of Music & Drama og underviser jevnlig ved Hochschule in Bremen. I 2006 grunnla hun Mozart Music Fund til støtte for unge musikere i Wales, der hun også har sin egen festival og legger ned mye arbeid for det lokale musikkliv. Podger gjester Barokkanerne for første gang.

fiolin: Rachel Podger, Dagny Bakken, Renata Kubala, Maren Elle, Karolina Radziej, Susanne Schwarz
bratsj : Mari Giske, Marja Liisa Sandbakken
cello: Gunnar Hauge
bass: Einar Schøyen
cembalo: Christian Kjos
obo: Jasu Moisio, Johan Nicolai Mohn
fagott: Trond Olaf Larsen

les mer her