Fredagsklubb special! konsert + klubb 18.3.11

Fredager på Cafeteatret er den perfekte måten å begynner helgen på….og på fredag 18. mars blir det ekstra fint med gratis konsert kl. 21.00 med Hope Masike og DJ Lunga etterpå.

Baren er åpent fra kl. 14.00 – 01.00

Gratis Inngang

Om Hope Masike

hun er en ung og svært lovende musiker fra Zimbabwe som fortiden oppholder seg i Norge.  Kort sagt er hun sanger, låtskriver og spiller mbira (fingerpiano). Hope er født inn i en musikalsk familie og har sunget hele livet. Men det var først i 2005 at hun begynte å spille mbira. Hun er utdannet ved the College of Music i Harare og har vært med i flere internasjonale utvekslingsprogram, blant annet Umoja som omfatter artister fra en rekke afrikanske land. Hope karakteriseres som en voksende stjerne og ”mbira prinsesse” i hjemlandet og har tatt publikum med storm. Mbira er tradisjonelt et seremonielt og hellig instrument. Men Hope er ikke redd for å blande stiler og sprenge grensene for hva instrumentet kan utrykke. Hun er inspirert av jazz og andre stilarter og vil ikke plassere musikken sin i en spesiell genre. Men det er en type afro fusion. Hun synger på ulike afrikanske språk, engelsk og noe portugisisk. Gjennom musikken sin ønsker hun å vekke mot, styrke og tro på et bedre liv. Foreløpig har hun gitt ut ett album med tittelen Hope. Hun har hatt diverse oppdrag de siste par årene. Både alene og med bandet sitt Kakuwe. Hope har bakgrunn som klesdesigner og designer sitt eget kostyme. Opptredene hennes er preget av energi, stil og selvsikkerhet.