Family Reggae Disco høst 2011

Et sted hvor mennesker av alle aldre og kulturer møtes for musikalsk og sosial utfoldelse! Her kan hele familien få kulturelt påfyll mens de er sammen og får treffe andre familier. Family Reggae Disco begynte som et fast konsept på MS Innvik i Januar 2005, og har siden funnet sted minst en gang i måned på båten. Det har vært en strålende suksess med et gjennomsnitt på 150 – 200 besøkende hver gang bestående av mennesker av alle aldre og kulturer. Konseptet har fått kjempe positive anmeldelser i aviser, radio og TV. Etter at virksomheten på båten måtte legges ned flyttet konseptet sammen med Nordic Black Theatre til Caféteatret i Hollendergaten 8, Oslo.

 

Family Reggae Disco er på Cafeteatret på følgende datoer i høst 2011:

søndag 28. august

søndag 11. september

søndag 16. oktober

søndag 20. november

søn 11. desember

Det er gratis for alle og er fra kl. 11.00 – 17.00

 

join our facebook group for pics, video and updates! CLICK HERE / KLIKK HER