Koboku Senju Konsert

Koboku Senju betyr «Varianter av døde trær». Her møter tre nordmenn fra den yngre improvisasjonsgenerasjonen to japanske musikere som har vært ledende på Tokyos improvisasjonsscene i lang tid. I løpet av sin 3-årige levetid har bandet rukket å turnere i Japan, USA og to ganger i Europa og Norge, og plate nummer 2 med tittelen «Selektiv Hogst» utkom for et år siden. Koboku Senju har høstet mange lovord for sine album, blant annet skrev Peter Margasak i Chicago Reader: «The performances are beguilingly rich and uncategorizable, and Selektiv Hogst is easily the best free-improv recording I’ve heard in years.»

På Caféteateret skal bandet spille inn plate nummer 3, før de drar videre for å spille på Punkt Festivalen, etter invitasjon fra Punkt og poplegenden David Sylvian. Kom og hør!

onsdag 31. august kl. 20.00 – kr 80

Medvirkende:

Tetuzi Akiyama: gitar

Martin Taxt: tuba

Toshi Nakamura: no-input mixingboard

Eivind Lønning: trompet

Espen Reinertsen: saksofon

Mer info og lydklipp finnes på www.kobokusenju.no