Soul Power konsertserie! Daryl McDade & Miriam Mercedes

Samspill International Music Network i samarbeid med Nordic Black Theatre presenterer “Soul Power” konsertserie.Konseptet er et sammentreff mellom etablerte profesjonelle musikere og upcoming talenter i ulike sjanger,  bl. a. Blues, Soul, RnB and Funk.


Lørdag 24 sep 2011- Daryl McDade + Miriam Mercedes
@ Cafeteatret,
Hollendergaten 8, Grønland, Oslo

kl 21.30 Bill: NOK 50;-

Daryl McDade &Mella Fella’s
Daryl McDade & Jim Shearer er en super duo i klassiske Blues,  Rock, Soul & Jazz og preger godt publikum med sin kraftige og originalt stemning .
www.darylmcdade.com

Miriam Mercedes
Miriam Mercedes, født i Chile… med aner fra Peru og Afrikanske røtter kom til Norge i 1973.. Drevet med musikk fra barnsben av, fikk sin første klarinett» da hun var 6 år.. Hun begynte på alvor med musikk når hun var 22 år, og fra da har hun vært med i Norske Melodi Grand Prix, frontfigur for koret Mosaic, Jobbet i et program for tv2 som het syng ut» med Thore Aas, Idol,, hun har hatt uttalige opptredner, men fikk en Brake down», av musikk industriens bakside og trakk seg tilbake i noen år… I disse årene har hun aktivt jobbet med å fronte gleden i musikken og undervist i sang og scene, og funnet tilbake til tryggheten i seg selv. For Miriam Mercedes er det ekteheten og gleden i musikken som er selve drivkraften bak hennes ønske til å komme tilbake som Artist… Hun er kjent for sin intuetive og sterke formidlingsevne, og begavet som hun er med en praktfull stemme holder hun ikke noe tilbake. Hun er sterkt rotet i Soul, Jazz og Blues musikk og har en genuin interesse for Afrikansk kultur og musikkhistorie. Nå er det egen musikk som står i fokus, samt etablere seg som Artist som står sterkt på egne bein og godt samarbeid med en knippe gode musikere.. Miriam Mercedes mine damer og herrer.. du vil bli berørt i hjerte og sjel…

Velkommen  til en verden full av levende musikk!