Barnejazz! Lyriaka

SØNDAG 27. NOVEMBER KL 15:00 på CAFETEATERET

Barnejazz: LYRIAKA

Øyvind Gravdal alias Onkel Gravesen: Saxofon, tromme, vokal og grimaser, Jon Arne Bjørnstad alias Unge Jonskij: gitar, vokal og tull

Etter en singel, en bok, en Spellemannpris, 8 cd-er,15 år, 2500 konserter og 456 748 kilometer har Lyriaka denne gangen vært rundt i hele Norge og samlet dikt skrevet av barn. Deres nære følgesvenn og hund, Lyriko, har selvfølgelig lusket sammen med de to Lyriakerne som har sans for musikk.

HVA HAR DE FUNNET? På konserten får vi høre resultatet som er et knippe sanger som barn har forfattet og onkel Gravesen har komponert  musikk til. Moro for liten og stor! Lyriaka har akkurat gitt ut en rykende fersk dobbelt cd, “Lyriaka møter Mikkel og reverockerne”.

– “Lyriaka er så morsomt at èn kan tisse i buksa!” – Jente, 10 år