Looking for a job – Cirkus Sibylla & Said Salama

lørdag 21. april

kl. 14:00

kr 100/50

Forestillingen «Looking for a job» er et samarbeid mellom Cirkus Sibylla v/Norsk/Jødiske Ivanir Hasson Olsen og den Palestinske pantomimekunstneren Said Salama fra Israel. Den handler om en flykting som søker jobb i et skandinavisk land. Selv om han har en utmerket cv med god utdanning får han kun tilbud om vaskejobb. Etter diverse forviklinger med bl. a ulykkelig forelskelse klarer han å skaffe seg levebrød som gateartist og blir til slutt medlem av en omreisende gjøglergruppe. Forestillingen er fylt av varme, slapstick og humor, er helt uten ord og passer godt for flerkulturelle miljøer.

Forestillingens kunstneriske målsetting er å synliggjøre hvordan man kan bygge broer mellom forskjellige kulturer gjennom å fokusere på felles menneskelige verdier via scenekunst. Forestillingen er en del av et strørre internasjonalt fredsskapende arbeid gjennom kunst og kultur.

Målgruppe: Hele familien fra 0—100 år Maks tilskuere: 150 Medvirkende: Said Salama, Ivanir Hasson Olsen og Carl Olsen

Produsent: Cirkus Sibylla

Said Salama 

Den kjente skuespilleren Said Salama har vunnet hele Midtøstens hjerte, han er leder for Zidan Salama Institute For Culture and Art. Han opplever ofte at jøder og palestinere sitter sammen i publikum og ler sammen. Han er leder for en internasjonal arabisk mimefestival i Shafa Amer i Israel. Og har vunnet flere priser for sitt kunstneriskere arbeid.

Cirkus Sibylla er en fri teatergruppe som har eksistert siden 1989 De har produsert mer rundt 30 forestillinger hovedsakelig for barn og unge som har turnert i hele Norge og i flere andre land. De var de første i Norge som begynte med sirkusskole for barn. Forestillingene er ofte interaktive til stor glede for publikum.

Kontaktinfo:Cirkus Sibylla vIvanir H Olsen

N-3656 Atrå tlf: 40410282 cirkus.sibylla@gmail.com

www.cirkussibylla.com

Forestillingen er støttet av Hålogaland Folkeakademi, UDI, UD,Tinn kommune og FFUK