Patty og Ulven

(foto: Stian Andersen)

Lørdag 3. mars, Oslo Konserthus kl. 15:00
(skolekonserter fra 29. feb)

Musikk for hele familien! Patty og ulven er basert på kjent og populær musikk av Sergej Prokofjev. Beretningen er flyttet til et helt annet miljø – fra Russland til Etiopia der moderne virkemidler hjelper Patty i kampen mot udyret.

“Patty og ulven – en musikalsk anekdoteberetning, remixa med fabelrim av Amina og Sarahs lille team. Eller, teamet er kanskje ikke så lite, vi har jo hele Oslo-Filharmonien med oss på lag. Den klassiske historien om Peter og ulven er blitt snudd på hodet, blinga og tatt med i vår facebook-, iphone- og twitter-verden. Men det slutter ikke der, i denne versjonen er det ikke lenger en Helt, men Heltinnen Patty, som redder dagen” (Amina og Sarah)

Peter og ulven, Sergej Prokofjev
Elise Båtnes, orkesterledelse
Amina Sewali, Sarah Ramin Osmundsen, manus og fortellere
Navid Rezvani, danser
Shanti Brahamachari ved Tekstlab, tekstkonsulent
Cliff Moustache, regi

Konserten er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Oslo Filharmonien

www.oslofilharmonien.no

KJØP DINE BILLETTER HER

BUY TICKETS HERE   

 

 

 

 

se invitasjon på youtube her:

Patty og Ulven invitasjon!!!