Konsert: 3 Sopranos

mandag 5. mars – kl. 19:30

Tre Sopranos gjør en showcase i Oslo 5.mars. Det er også gratis inngang for publikum!

Med en stemmeprakt og musikalsk kvalitet som overgår det meste- kombinert med showglede og et repertoir som fenger publikum – er gruppens suksess i ferd å ta av – og legges merke til ut over i landet. Av de faste musikerne vil publikum kjenne igjen Frøydis Grorud fra bandet i Beat for Beat.

Tre Sopranos er en fremadstormende jentetrio fra Telemark som i løpet av kort tid har erobret et stort og entusiastisk publikum og skapt begeistring gjennom sine konserter og forestillinger. En svært vellykket opptreden i TV-programmet Beat for Beat- etterfulgt av årets juleplate ; Tre Sopranos “Sanger til desember”- har gitt ytterligere popularitet til jentene.

Trioen består av Hilde Norland Gundersen, Nina Gromstad Hogness og Anne Gravir Klykken. Bandmedlemmene er: Espen Gjelstad Gundersen-kapellmester og tangenter, Jango Nilsen – trommer, Frøydis Grorud- sax og fløyter, Per Einar Watle –gitar, Lars Tinderholt –bass

For Tre Sopranos er stor bredde og variasjon veldig viktig og musikalsk allsidighet preger repertoir og arrangementer. Her serveres klassiske perler, svingende jazz, vare viser og folketoner, drivende pop, soul country og rock. Alt sammen på et høyt musikalsk nivå i smakfull innpakning. En konsert med Tre Sopranos er halvannen times topp underholdning for et bredt publikum.