Join the Circus

Join the Circus – festival for musikk og kunst

24. og 25. mai 2012 fra kl18  – Caféteatret
Dagspass: 150/100, To-dagerspass: 200/150

www.jointhecircus.no

Join The Circus er en festival for musikk og kunst som beveger seg utenfor de tradisjonelle sjangrene. Festivalen skal i år finne sted på Cafe Teateret, Grønland, den 24. og 25. Mai og vil omfatte 12 ulike konserter med artister, musikere og grupper som har bakgrunn fra klassisk musikk, pop, jazz, impro, rock og folkemusikk. Parallellt vil et lite antall unge spennende kunstnere få sin egen vegg inne på Cafe Teateret der de kan stille ut et valgfritt prosjekt.  Join The Circus har et ønske om å fronte unge og uetablerte musikere og kunstnere som tørr å eksprimentere, gå egne veier og bryte skillelinjer mellom sjangere og kunstformer. Vi ønsker at programmet skal bestå av kunst og musikk med et variert, eget og nytt utrykk, som vi mener vil kunne skape gode opplevelser og vekke nye interesser hos publikum. 

Årets programm:

Torsdag 24/5

Vojtech Prochazka 
Jo Einar Jansen 
JTC-Korps 
Sea Change 
Gnom 
Mummu 

FREDAG 25.05 

Jonas BJ/Hedvig Bang 
BAX 4:3
Jama Jama 
Mothman 
Propan 
Synkoke 

UTSTILLLINGER AV: Rikke Runde og  Heida Karine Mobeck