1. mai konsert med POING! og Maja Ratkje

To av norsk musikklivs mest spennende og nyskapende aktører, Maja Solveig Kjelstrup Ratkje og POING (Rolf-Erik Nystrøm, Håkon Thelin og Frode Haltli), forener krefter igjen. For 12. gang spiller de 1. mai-konsert. Stort sett har konserten vært holdt som en revolusjonær natt til 1. mai, men i år spiller de på selveste 1. mai, på Caféteatret i Oslo.

POING med Maja Ratkje ga i fjor ut det kritikerroste albumet «Wach auf!». Via improvisasjoner og høyst originale arrangementer blir revolusjonær musikk fra ulike steder og epoker til brennhete, tilstedeværende stykker som kommenterer og feirer folkets kamp for frihet gjennom alle tider. Siden utgivelsen i 2011 har POING spilt mange konserter med dette repertoaret: Mange i Norge, men også i Italia og Belgia, ofte med lokale kor som medvirkende. Også på Caféteatret vil det garantert dukke opp uannonserte gjester!
1. mai med POING og Maja S.K. Ratkje
Tirsdag 1. mai kl 21.00 (dørene åpner 20:00)
C.c. 100,- 
(Konsert+CD: 200,-)