Only Connect Sound Festival

 

Ny Musik

FREDAG 8. JUNI

 

LEIF INGE MED EL DOOM & THE BORN ELECTRIC /GREG POPE – JOHN HEGRE / GYÖRGY LIGETI

Kl. 20:00 Caféteatret

Inngang: 200. Medlem/rabatter: 100.

En kveld med Ligetis ekstraordinære og sjelden fremførte Pôème Symphonique for 100 metronomer, audiovisuell happening med filmskaper Greg Pope og støymester John Hegre og urpremiere på komponist Leif Inges nye stykke Recreeping Death inspirert av Metallica, fremført av El Doom & The Born Electric.
Billetter:www.billettservice.no og i døren fra kl. 17.30.

 

LØRDAG 9. JUNI

JULIA HOLTER / FELIX KUBIN / KEN HOLLINGS

Kl. 20:00 / Caféteatret, Hollendergata 8

Inngang: 200. Medlem/rabatter: 100.

Forfatteren Ken Hollings tar oss med på en fantasireise til Mars i et audiovisuelt performanceforedrag om tids- og romreiser, Felix Kubin kommer med sitt elektriske én-manns hørespill Paralektronoia og den kritikerroste avantgardepopdronningen Julia Holter spiller live med band for første gang i Norge. Billetter: www.billettservice.no og i døren fra kl. 19.30.

Med forbehold om endringer. Mer info på www.onlyconnect.no. Billettsalget starter tirsdag 8.5. Billetter på www.billettservice.no. Merk: Billetter til Great White Silence i salg på Filmens hus. Kjøpte billetter refunderes ikke. Det påløper kr 20 pr billett i billettavgift på alle billetter kjøpt på Billettservice.