Kampenjazz: Skadedyr

SØNDAG 2. DESEMBER KL 20:00

Skadedyr
Hans Hulbækmo – trommer
Heida Karine Johannesdottir Mobeck – tuba
Henrik Munkeby Nørstebø – trombone
Torstein Lavik Larsen – trompet
Anja Lauvdal – piano/synth
Fredrik Luhr Dietrichson – kontrabass

Adrian Løseth Waade – fiolin
Ina Sagstuen – vocal
Ida Løvli Hidle – trekkspill
Marius Klovning – gitar
Lars Ove Fossheim – gitar

Skadedyr er et nytt band bestående av musikere fra Jazzlinja i Trondheim, Musikkteknologi ved NTNU, Utøvende Jazz og Live Electronics ved Norges Musikkhøgskole og Jazzlinja i Gøteborg. Flere av oss har spilt sammen i forskjellige konstellasjoner tidligere, og Skadedyr er en naturlig videreføring av samarbeidet. Musikken er foreløpig komponert av Heida Mobeck, Hans Hulbækmo og Anja Lauvdal, men alle medlemmene kommer til å bidra etter hvert. Musikken har i tillegg også stort fokus på friimprovisasjon og utforsking av lyder og klangsammensetninger. Noen inspirasjonskilder er Don Ellis «Autumn», Charlie Hadens Music Liberation Orchestra, Kim Myhr- og Eirik Hegdal med Trondheim Jazzorkester.  Debutplate spilles inn i Øra Studio i juli, og skal gis ut i løpet av høsten 2012.