Legendene kommer tilbake!

Etter stor suksess på Operaen i mars 2012 kommer forestillingen «The Legends – Bob Marley & Peter Tosh Concert Theatre» i mindre format til Cafeteatret i Oktober!  Alle fire forestillinger på Operaen ble utsolgt, det var mange som ikke fikk billett og mange som ville se forestillingen om igjen! Da bandet avsluttet med «Get Up, Stand Up» reiste hele salen seg, danset, jublet og ropte for mer!

Det har vært følgelig vært stor etterspørsel om å sette forestillingen opp igjen. Så nå er det er med glede at vi kan bekrefte nye datoer på Caféteatret, med premiere lørdag 13. oktober – samme dato som Nordic Black Theatre feirer sitt 20års jubileum!

Som en del av festivalen Film fra Sør blir det også eksklusiv generalprøve fredag den 12. november, etterfulgt av visning av den nye dokumentarfilmen «Marley».

Om forestillingen:

Musikken og livet til Bob Marley og Peter Tosh fortelles i en musikalsk teaterforestilling med dans, bilder og live band på scenen. Hvordan klarte de to å ikke bare overleve knusende fattigdom, men å reise seg ut av det og bli internasjonale ikoner? Forestillingen tar publikumet med til Trenchtown, West Kingston hvor Marley og Tosh vokste opp med håpet om å få gjennombrud i musikkbransjen. Når gjennombruddet kom, måtte de fortsatt navigere seg gjennom utnyttelse, fordommer og impressarios med skjult agenda. Gjennom sitt virke leverte de et oppløftende budskap om One Love, Equal Rights og Rastafari. Musikken deres er elsket av generasjoner i alle verdensdeler. Forestillingen fletter sammen deres livshistorie med deres mest kjente låter for å vise at musikken, budskapet og legendene fortsatt lever!

 

Forestillingen spilles:
12. okt (generalprøve & «Marley» fra Film fra Sør),
13.  okt (premiere/jubileumsforestillinger) kl. 15:00 og kl. 20:00
18., 19., 20., 24., 25., og 26. okt – spilles kl. 20:00

Billetter kan kjøpes på www.billettluka.no – klikk her
På Cafeteatret kan man nyte forestillingen med forfriskninger fra baren.