Ny Musikk/Ultima presenterer: Foreign Steps av Chico Mello

Lørdag 8. september kl. 21:00  presenterer Ny Musikk verdenspremiere på den brasilianske komponisten Chico Mellos verk Foreign steps på Caféteatret.

 

I Chico Mellos komposisjoner møtes europeisk samtidsmusikk og Bossa Nova i en særpreget miks. Verket inngår i en verksserie som Chico Mello med en god porsjon selvironi kaller “multikulturelle misforståelser”. Til dette bestillingsverket stiller håndplukkede musikere fra ulike musikalske og etniske miljøer i Norge: Anne Hytta og Erik Sollid på hardingfele, Javid Afsari Rad på santur, Celio de Carvalho på perkusjon, Anders Røine på langeleik og munnharpe, Børre Mølstad på tuba og Sigrun Eng på cello. På konserten blir det også en sjelden sjanse til å oppleve et avant-bossa solo sett av Mello. Billetter kr 150/100 på Billettservice.

Etter konserten blir det fest i Ny Musikks flunkende nyoppussede lokaler der Laetitia Sadier (vokalist Stereolab) spiller LP’er fra sin imponerende Tropicalia-platesamling

www.nymusikk.no