Åsmund Skuterud – Solokonsert

Åsmund Skuterud – Solokonsert
100,- | Dørene åpner 20.00 | Konsertstart 21.00

I flere år har Åsmund Skuterud utforsket ulike måter å spille beats live på og denne kvelden fremfører han et knippe låter som har blitt skapt i løpet av denne prosessen. Selv om hovedprosjektet er live elektronisk musikk, vil han også ta frem flere akustiske stykker, som representerer ulike spilleteknikker. Det blir en variert konsert med spennende lydlanskap og utradisjonelle instrumentkombinasjoner.

Åsmund Skuterud er arrangør og initiativtaker til Koèju, som er et klubbprosjekt der livemusikk erstatter dj’en. I over 2 år har de holdt helkvelder på Blå (Oslo), alltid med nye gjesteartister (musikere/dansere/videoartister), bl.a. Eivind Aarset, Stian Carstensen, Bilal (US) og Arve Henriksen.

Like: Åsmund Skuterud (musician) på facebook:
https://www.facebook.com/asmund.skuterud.music?ref=tn_tnmn