Solsikke barneteatergruppe

ungdomsnbt
Solsikke 2013

Gruppa består av 9 barn. De er mellom 7 og 13 år gamle. Tora (10 år), Nadia (9 år), Sigrid (13 år), Ruby(12 år) , Fatou-Bin (7 år), Yvonne (10 år), Ylva (12 år), Luis (11 år) og  Sene (10 år) . De har blitt en veldig sammensveisa og god gjeng å jobbe med. De er kreative og veldig ivrige, og kommer med mange forslag og idèer på øvelsene.

Nå er vi godt i gang med forestillingen som vi skal spille på Rampelys den 11.mai og på Cafèteatret 29.mai. Forestillingen heter «Krakilske Kamerater» og er basert på Ingvard Ambjørnsens barnebok «Samson og Roberto – Krakilske Kamerater». Jeg synes det går veldig bra med produksjonen, og både barna og foreldrene er fornøyde og gleder seg veldig til forestilling i mai. Hvis du har lyst til å komme innom og se på en øvelse så er du hjertlig velkommen. Vi øver hver lørdag fra kl 11.00-14.00 (unntatt i påskeferien og 13.april)
vil du har informasjon om gruppa kan du ta kontakt med solsikke@nordicblacktheatre.no