Teater: Sceneliv produksjon presenterer «Søster»

munch_kristiane

Teaterforestilling: «Søster»

Visningen er en iscenesatt lesning av en helt ny scenetekst.

Historien utspiller seg i spenningsfeltet mellom skyld og forsoning, mellom erindring og glemsel. Individuelle livsløp virvles sammen til skjøre og skiftende fellesskap, der nesten hvem som helst kan falle utenfor.

22.05.2013

kl 20:00

Tvillingsøstrene Liv og Tanja, som bor i en kommunal villa i et snobbestrøk i Oslo, kommer ofte på kant med de andre ungene i nærmiljøet. Men når flyktningebarna Mirka og Justina flytter inn i etasjen over, blir det bedre kår. I tredje etasje bor også den høyt elskede Celia med sin eksentriske Pappa og sin strenge farmor. Sammen inngår jentene i en allianse mot ”alle de andre” hvor de har sin egen strenge kodeks som de lever etter. Men hva skjer når en av jentene takker ja til å delta på en nabofest som de andre ikke får være med på? Sommeren 99, like før tvillingene fyller 11, og før Mirka fyller 12, skjer det noe som gjør at livet i den store villaen aldri blir hva det en gang var. Det er sommeren alt skjærer seg. Fjorten år etter møtes kvinnene igjen på et avtalt rèunion. Etter hvert som minner rulles opp, kommer de nærmere den uforklarlige gåten: For utover det magiske som omgir enhver barndom, deler de fire kvinnene på en opplevelse litt utenom det vanlige…

Visningen er en iscenesatt lesning av en helt ny scenetekst.

Medvirkende

Aktører: Tine Eide, Elise Davis-Keaveny, Miriam Jacobsen,
Anna Nerdrum Bøgwald, Anne-Marte Sundby

Piano: Jerel DeLeon

Lys/Lyd: Ali Djabbary

Konsept, manus og regi: Kristiane Nerdrum Bøgwald

Støttet av: Nordic Black Theater og Trafo

Billettpris: 50 kr