Konsert: Making Marks (tidl. my little pony)

 

making marks

Etter å ha herjet med Europa, USA og UK hele våren og sommeren kommer Making Marks, the hardest working Norwegian indie pop band in showbiz, endelig tilbake til Oslo! Det nært forestående debutalbumet feires med en fest av en konsert på Cafeteatret på Grønland, kanskje Oslos fineste konsertsted. Det er kun et begrensa antall plasser, så vært tidlig ute med å kjøpe billett. Forsalget begynner snart!

torsdag 22. august

kl. 20:00

billetter kan kjøpes fra Tiger records

MAKING MARKS – het tidligere både My Little Pony og mylittlepony, og ga ut albumene «Think Too Much» (Spoon Train 2008) og «Making Marks» (Spoon Train 2011). De vant priser i Spania, ga ut album på Fillippinene og i Japan, spilte på SXSW og en hel haug med andre steder over hele verden. Vinteren 2012 skiftet de navn og besetning, fortsatte sin utstrakte turnevirksomhet, og begynte sakte arbeidet med et nytt album. Singelen «Ticket Machine/Like Spinning» kom ut høsten 2012 på London-baserte Fika Recordings. I sommer kommer en ny singel, og i løpet av høsten kommer debutalbumet. Bare i 2013 har Making Marks turnert i Tyskland, Østerrike, Tsjekkia, Canada, USA, Sverige og UK, blant annet på festivalene NYC Popfest, Indietracks, Secret Garden Party og Cosy Den. Dette er den første konserten i Oslo siden januar, og den første store Making Marks-konserten i Oslo noensinne! Musikken er låtbasert indiepop med intrikate vokalharmonier, Motown-groove og jangly el-gitar. Bandet består av Ola Innset, Nina Bø, Jørgen Nordby og Marie Sneve Martinussen.

www.makingmarks.com

NOMBER 5s – offisielt kjent som Norges beste band, kronet en rekke demoutgivelser med albumet «If We Can Get It On Tape» (Bolibompa 2009). Et av de bedre norske albumene på denne siden av årtusenskiftet. Nombers spiller popmusikk av øverste klasse, kamuflert som slacker-skate-punk-pop, og ryktene vil ha det til at det er nytt stoff på gang! Bandet består av Einar Stubhaug, Andreas Milde, Martin Nordby og Are Volmert Sørensen.

DJs: YOU’RE TOO OBSCURE FOR ME består av Stian Svehagen og Kenneth Flatnes. De spiller skikkelig fin musikk du kanskje har hørt om.

facebook event klikk her